joi, 29 noiembrie 2012

Desene de colorat cu tema religioasa - Craciunul

Desene de colorat cu tema religioasa, sarbatoarea Craciunului - Aceasta plansa surprinde nasterea mantuitorului Iisus Hristos in staulul cu fan, fecioara Maria si Iosif si steaua care a rasarit o data cu nasterea pruncului. 



Desene de colorat cu peisaje de Craciun


Desene de colorat cu peisaje de Craciun - Este iarna, este noapte... Copiii dorm in patuturile lor. Luna si stelele stralucesc pe cer. Este frig. Un strat gros de zapada a imbracat acoperisurile caselor. Este liniste... Toata lumea doarme mai putin doua pisici cocotate pe acoperis si o bufnita care sta de paza.


Planse de colorat cu peisaje de Craciun - Peisajul surprinde un moment in care Mos Craciun se pregateste sa intre intr-o casa cu copii si sa le aduca acestora cadouri. Pe gard o veverita priveste curioasa. In departare, la poalele muntilor, langa casuta se zaresc brazi impodobiti cu zapada.

Imagini de colorat cu peisaje de Craciun - Aceasta plansa este putin mai abstracta, il prezinta pe Mos Craciun in sania condusa de reni. In spate are un cadou imens, care simbolizeaza darurile ce le vor primi copilasii in ajunul Craciunului. Luna si stelele arata momentul in care vine Mosul, in timpul noptii, iar globul pamantesc semnifica faptul ca Mos Craciun face ocolul Pamantului in noaptea de ajun ca se le daruiasca cadouri tuturor copiilor din lume.

miercuri, 28 noiembrie 2012

Desene de colorat cu copii care canta colinde


Desene de colorat cu copii si adulti care canta colinde - Este ajunul Craciunului. Oamenii au pornit la colindat. In aceasta imagine se poate observa cum intreaga familie canta colinde, mama si tatal in spate, iar in fata baiatul, sora cea mare si mezina familiei. Este frig afara, insa colindatorii s-au imbracat bine, cu haine groase, caciula pe cap si fular la gat.

Desene de colorat cu oameni care canta colinzi - Acasa, in ajunul Craciunului, tatal sta cu copilasii lui si asteapta colindatorii. Insa pana sosesc acestia, tatal deschide cartea cu colinzi si le canta copiilor. Copiii stau toti la el in brate si sunt foarte incantati sa asculte colindul parintelui. Catelul familiei sta asezat langa fotoliu si le tine companie.

Planse de colorat cu copii care canta colinzi - Copiii se pregatesc sa mearga la colindat. Inainte sa porneasca s-au intalnit in parc sa repete. Au adus si sania cu ei, printre repetitii sa mai dea o tura si cu sania.



luni, 26 noiembrie 2012

Desene de colorat cu copii care se joaca iarna


Desene de colorat cu copii care se joaca iarna - Este iarna... Afara este frig, insa acesta nu este un motiv care sa o impiedice pe fetita noastra sa iasa din casa. Ea astepta de multa vreme sosirea iernii. Bucuroasa, s-a imbracat cat mai gros, cu cizme in picioare, geaca de iarna, caciula pe cap, manusi sa-si protejeze palmele de gerul de afara, si a tasnit la zapada. S-a apucat numaidecat sa construiasca un frumos om de zapada. Dupa ce a finalizat un bulgare imens, baza omului de zapada, a continuat cu realizarea unui bulgare mijlociu, iar al treilea bulgare putin mai mic, pe post de cap. Apoi a inceput sa-i dea viata omului de zapada, aranjandu-i frumos nasturii de la haina, nasturii in loc de ochi, morcovul in loc de nas, palaria pe cap, si jordita in mana.


Planse de colorat cu copii care se joaca - Este sarbatoarea Craciunului. Cu cateva minute inainte a trecut Mos Craciun si i-a lasat baiatului in ciorap un cadou. Insa nici nu plecase bine Mos Craciun, ca baiatul nerabdator a scos cadoul din ciorap si a gasit o jucarie minunata, exact asa cum isi dorea, un catel pe roti.


Imagini de colorat cu copii care se joaca iarna - Copiii s-au intors de la scoala. Acum sunt liberi si pot sa se joace. Cu o zi in urma au construit un minunat om de zapada. Astazi s-au gandit sa incerce altceva. Si-au lasat ghiozdanurile deoparte pe zapada si au inceput sa se dea cu sania. Doi iepurasi ii privesc cu atentie. In departare, printre brazi se zareste casuta lor. Acasa ii asteapta mama lor sa serveasca masa impreuna, putin ingrijorata ca copilasii ei intarzie.

duminică, 25 noiembrie 2012

Planse de colorat cu decoratiuni de Craciun


Planse de colorat cu decoratiuni de Craciun pentru copii - Printre decoratiunile specifice Craciunului este nelipsita coronita de brad cu fundite, lumanarea si ingerasul.


Desene de colorat cu decoratiuni de Craciun - Alte decoratiuni folosite in perioada Craciunului sunt globurile. Acestea sunt diverse, pot sa aiba culori si modele diferite si sa fie fabricate din tot felul de materiale. Cele mai familiare sunt globurile de sticla. Insa acestea sunt foarte fragile. Pentru o familie care are copii mici sau animale de casa mai practice sunt globurile din plastic.


Imagini de colorat cu decoratiuni de Craciun - In aceasta plansa este surprins un moment dinaintea sarbatorii Craciunului, cand oamenii isi decoreaza casa. Tatal este preocupat sa agate de tavan o beteala de iarna frumos ornamentata, cu acadele, globuri, figurine si instalatie de pom cu luminite. Mama aseaza pe masa un obiect decorativ, o sanie cu crengute de brad si globuri. Fetita se joaca cu un om de zapada de plus, iar catelusul familiei ii priveste cu uimire.

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

Desene de colorat cu cadouri de Craciun


Desene de colorat cu cadouri de Craciun - Sarbatoarea Craciunului este speciala, atmosfera din cadrul acestei sarbatori este una deosebita, oamenii sunt mai uniti, mai buni, isi fac cadouri unii altora si se bucura si se distreaza impreuna. Copiii sunt foarte fericiti pentru ca ei stiu ca o data cu venirea Craciunului vine si Mosul si le aduce cadouri. Fetita din imagine cauta cadourile in ciorapul care sta atarnat langa semineu.


Planse de colorat cu cadouri de Craciun - Este ajununul Craciunului. Mos Craciun este foarte ocupat. Inca nu a terminat de pragatit cadourile pentru copii. A cerut ajutorul spiridusilor. Acestia lucreaza de zor si pregatesc pentru fiecare copil un cadou mai consistent sau mai putin consistent in functie de comportamentul lor din timpul anului. Ca sa-i fie mai usor Mosului, spiridusii au lipit pe fiecare cadou numele copilului caruia ii este destinat acel cadou.


Foi de colorat cu cadouri de Craciun - In aceasta imagine este surprins un copilas care deschide cu nerabdare cadoul primit de la Mos Craciun. El este foarte fericit si spera sa gaseasca inauntru ceea ce si-a dorit el cel mai mult, masinuta Fulger si trenuletul Thomas.

vineri, 23 noiembrie 2012

Desene de colorat cu om de zapada


Desene de colorat cu om de zapada - A sosit iarna! Copiii sunt fericiti ca pot sa se joaca si sa construiasca omul de zapada. In aceasta plansa, este surprins un parinte care a iesit afara cu copiii sai si cu catelul si au inceput sa construiasca impreuna un om de zapada. Omul de zapada care a iesit este minunat! Intr-o mana tine o matura, in cealalta mana tine o acadea imensa, de gatul lui atarna un fular iar pe cap are o caciula.


Planse de colorat cu omul de zapada, gratuit pentru copii - In aceasta imagine, copiii s-au retras spre casele lor, iar omul de zapada a ramas singur. Totusi, nu chiar asa de singur, pentru ca o data ce copiii au plecat niste animalute au prins curaj si s-au apropiat de omul de zapada sa-l vada mai bine. O veverita si o pasarica il privesc curioase dintr-un copac, in timp ce o vrabiuta mai tupeista si-a facut culcus pe palaria lui. Insa pe omul de zapada nu pare sa-l deranjeze. El continua sa priveasca in departare nemiscat.


Fise de colorat cu oameni de zapada - In aceasta plansa este surprins un om de zapada putin crispat,  din cauza soarelui care a rasarit si care incepe sa-l topeasca.


joi, 22 noiembrie 2012

Planse de colorat cu bradul de Craciun


Planse de colorat cu Bradul de Craciun - O alta bucurie a sarbatorii Craciunului este pomul de Craciun. Acesta face ca atmosfera de Craciun sa fie mai deosebita. Copiilor le place sa ii ajute pe parinti la impodobirea bradului. 


Desene de colorat cu Bradul de Craciun - Pomul de Craciun este frumos impodobit cu globuri colorate, beteala, cadouri, stelute, acadele, lumanari, diverse ornamente si decoratiuni, luminite. Acesta trebuie sa fie cat mai frumos ca sa il impresioneze pe Mosul care urmeaza sa vina si sa puna cadourile copiilor sub brad.


Imagini de colorat cu Pomul de Craciun - Este dimineata, este prima zi de Craciun. Copiii s-au trezit si in graba au dat buzna in camera unde se afla bradul sa vada ce cadouri de la Mos Craciun gasesc sub brad. Copiii, foarte entuziasmati incep sa deschida cadourile. Catelusul lor pare sa se bucure o data cu ei pentru jucariile si dulciurile primite. Din spatele usii, tatal copiilor ii urmareste curios.

miercuri, 21 noiembrie 2012

Desene de colorat cu Mos Craciun


Desene de colorat cu mos Craciun - In aceasta plansa de colorat este surprins Mos Craciun, in seara ajunului Craciunului. Acesta zboara peste dealuri, case, brazi, cu sania condusa de reni in frunte cu Rudolf si trece pe la casele tuturor copiilor cuminti sa le aduca cadouri.


Planse de colorat cu Mos Craciun - In ajunul Craciunului copiii il asteapta nerabadatori pe Mos Craciun. Desi poate ei nu au fost foarte cuminti pe parcursul anului, ei totusi spera sa primeasca cadouri si jucarii frumoase. Copilasul din imagine l-a asteptat timp indelungat pe Mos Craciun, avea pregatite o gramada de cantecele si poezii pentru Mosul, insa somnul l-a luat pe neasteptate. Acum doarme linistit in patutul sau alaturi de jucaria lui preferata, ursuletul de plus si viseaza la jucariile aduse de Mos Craciun pe care o sa le gaseasca dimineata cand se va trezi.


Imagini de colorat cu Mos Craciun - Mos Craciun este inca acasa, la Polul Nord, lucreaza in biroul lui. Mai este putin timp pana in ajunul Craciunului cand va porni la drum cu sania condusa de reni. In caietul sau este notat numele fiecarui copil si cu tot ce a facut pe parcursul unui an, daca a fost cuminte, daca a ascultat de parinti, daca s-a jucat frumos cu ceilalti copii sau nu. Acum Mosul in functie de faptele fiecaruia imparte cadourile cu dulciuri si jucarii. Biroul Mosului este decorat frumos, pe perete atarna un tablou cu renul favorit a lui Mos Craciun, Rudolf.

marți, 20 noiembrie 2012

Planse de colorat cu Mos Nicolae

Desene de colorat cu Mos Nicolae de scos la imprimanta - Mos Nicolae vine in fiecare an pe 6 decembrie. Este o sarbatoare religioasa de iarna. 


 Planse de colorat cu Mos Nicolae - Mos Nicolae trece pe la toti si lasa in ghete sau in ciorap cadouri la copiii cei buni si cuminti si jordite la cei care nu au fost ascultatori. 


Imagini de colorat cu Mos Nicolae - Mos Nicolae are un toiag incovoiat in mana si cara in spate un sac cu cadouri. Lui Mos Nicolae ii place sa asculte poezii si cantece de la copiii ascultatori si cuminti si ii rasplateste cu cadouri frumoase.
Pe site-ul nostru puteti descarca si scoate la imprimanta pentru copii desene cu Mos Nicolae.


luni, 19 noiembrie 2012

Planse de colorat cu Iarna


Planse de colorat cu Iarna - Un alt motiv intemeiat pentru care copiii asteapta sosirea iernii este saniusul. O data cu prima ninsoare, acestia sunt nerabdatori sa iasa din casa, sa se intalneasca cu prietenii lor si sa mearga in parc, sa se dea cu sania, sa se joace cu zapada, sa construiasca oameni de zapada.


Planse de colorat cu Anotimpul Iarna - O alta activitate specifica iernii este schiatul. Nu toti dintre noi stiu sa schieze, insa cine va invata acest sport, isi va dori in continuare sa-l practice. Deci, sosirea iernii este un motiv de bucurie pentru cei care indragesc schiul.


Planse de colorat cu Iarna gratuite pentru copilul tau - Iarna este un anotimp frumos cu un decor aparte. Atmosfera este una de basm. Totul este acoperit de un alb stralucitor. Brazii maiestuosi poarta vesminte groase de iarna, imaculate. Este liniste, natura doarme, se mai aud doar strigatele de bucurie ale copiilor care se joaca in zapada.

Desene de colorat cu iarna de scos la imprimanta

Desene de colorat cu Iarna - Dintre noi toti, copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de venirea iernii. Pentru ei nu conteaza ca este frig, ei sunt fericiti si savureaza momentul din plin in timp ce se joaca in zapada, se bulgaresc sau construiesc un om de zapada. In imagine este surprins un peisaj tipic de iarna, cu ninsoare, brazi si dealuri inzapezite, un om de zapada construit de copilasi, frumos aranjat cu fular, nasturi, morcov in locul nasului si palarie pe cap, ce pare sa le zambeasca si sa le multumeasca copiilor care i-au dat viata, copilasi care acum sunt prinsi in alta activitate specifica iernii, bulgareala.

Desene de colorat cu anotimpul iarna - Daca pentru copii, anotimpul Iarna inseamna bucurie si joaca in zapada, pentru tineri, adulti, batrani, parinti sau bunici iarna inseamna si greutati. In oras traficul este ingreunat, soferii conduc cu viteza redusa si cu multa atentie sa nu accidenteze pe cineva, persoanele care circula pe trotuar sunt si ele atente la randul lor si merg cu grija sa nu alunece pe gheata.

Desene de colorat cu iarna gratuite pentru copii - Patinajul este o alta activitate tipica anotimpului de iarna de care ne bucuram. In plansa de mai sus il vedem pe ursuletul Winnie the Pooh, care este foarte fericit pentru ca o data cu venirea iernii, se poate bucura de una din activitatile sale preferate, patinajul. Imbracat gros, cu fular la gat pentru a se proteja de frigul specific iernii, Winnie patineaza vioi pe gheata lucioasa, cu patinele de lemn in picioare.

duminică, 18 noiembrie 2012

Planse de colorat cu Toamna

Planse de colorat cu toamna de scos la imprimanta - In aceasta imagine sunt surprinsi copilasi harnici care planteaza puieti de brad iar langa ei un catelus cam suparat din cauza ploii care a inceput. O fetita mai norocoasa si-a deschis umbrela sa se protejeze de picaturile de apa care cad necontenit.

Planse de colorat cu anotimpul Toamna - pe parcursul anotimpului de toamna avem parte de privelisti superbe, peisajul se schimba foarte mult, se coloreaza in mai multe nuante, galben, portocaliu, rosu, caramiziu, insa o data cu venirea toamnei munca este in toi, pe langa adunatul recoltelor, o alta activitate pentru oamenii care au gradini este curatarea lor prin strangerea frunzelor care au cazut, cum este si cazul omului din imagine.

Planse de colorat cu toamna pentru copii - Aceasta este o imagine tipica anotimpului de toamna, vremea este ploioasa, vantul bate, insa aceste detalii nu ii opresc pe oameni sa-si desfasoare activitatea in continuare. O fetita cu bunicul ei au iesit la cules de ciuperci. Fetita mai mult il acompaniaza si foloseste umbrela pentru ca ploua destul de tare, insa pe bunic tinerea unei umbrele in mana l-ar impiedica in desfasurarea activitatatii sale si atunci a preferat sa-si continue treaba si fara umbrela, ca doar nu se sperie el de niste picaturi de ploaie. In apropierea celor doi, un tanar sta la pescuit, sperand ca poate are mai mult noroc pe timp de ploaie. Un alt tanar a iesit din casa si a pornit la drum, un stol de pasari intarziate zboara spre tarile calde iar un copil pare sa fie asteptat sa se dea pe leaganul legat de o creanga a unui copac batran, insa leaganul este gol, nici un copil nu se incumeta sa iasa pe o vreme asa ploioasa.

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

Desene de colorat cu Toamna

Desene de colorat cu toamna de scos la imprimanta - recolte bogate, fructe (struguri, nuci), legume (porumb, bostan, dovlecel), floarea soarelui

Desene de toamna - Afara bate vantul si copiii alearga dupa frunzele cazatoare.

Desene de colorat cu anotimpul Toamna - Copiii se joaca in gradina si urmaresc curiosi un melc si o omida. O sperietoare de ciori si o pasare asezata pe maneca ei par sa-i urmareasca cu interes iar din peisaj sunt nelipsiti bostanii, floarea soarelui, fluturasi si albinuta.