duminică, 24 februarie 2013

Planse de colorat cu Babar

Foi de colorat cu Babar - Este vara, este cald, cerul este senin, este cea mai potrivita zi pentru plaja. De acest lucru si-au dat seama si cei doi elefanti din imagine care dupa ce s-au balacit putin, acum stau la plaja intinsi pe covorase si se bucura de caldura soarelui. Razele soarelui fiind destul de puternice, elefantii s-au gandit la sanatatea lor si si-au asezat palariile pe cap, sa-si protejeze fetele. In imagine se mai pot observa lucrurile care le-au luat cu ei la plaja cei doi elefanti: o galetusa si o lopatica ca sa construiasca un castel de nisip, niste ochelari de soare si o carte.
Planse de colorat cu Babar - in aceasta imagine, cei doi elefanti au construit un castel de nisip pe malul marii folosindu-se de lopatica si galeata, insa un pescarus a profitat de lucrarea lor si si-a asezat cuibul in varful castelului; celor doi elefanti nu prea le convine situatia si privesc lung la pescarusul din cuib.

Desene de colorat cu Babar - toata familia de elefanti se adaposteste de frig in casa, mai putin tatal care este plecat cu treaba. Mama elefant sta asezata pe fotoliu, langa semineu si le citeste o poveste copiilor. Acestia stau toti in jurul ei, pe covorasul rotund, cel mic culcat pe burta, fetita pe un scaunel, iar cel mare in picioare; toti trei asculta cu mare interes povestea.

Niciun comentariu: