vineri, 11 ianuarie 2013

Desene de colorat cu primavara

Desene de colorat cu primavara de scos la imprimanta - in aceasta imagine o fetita harnica uda cu stropitoarea plantele sadite in gradina. Un baietel, fratele ei, o priveste cu atentie. In jurul lor s-au adunat mai multe animale domestice si salbatice, o closca cu puii ei, un purcel, un cal, iar pe gard o veverita o urmareste cu mare interes. In copacul inflorit doua pasarele participa si ele la spectacol. Puii gainii sunt tare infometati si isi cauta de mancare in pamantul proaspat udat. Doi dintre ei se cearta pentru o rama.

Planse de colorat cu anotimpul Primavara - aceasta imagine surprinde o fetita care a iesit la plimbare cu bicicleta. In timp ce pedaleaza, cainele ei ii tine companie si alearga pe langa ea. O pasare o urmareste curioasa din zbor. Este cald afara. Fetita este imbracata in pantaloni si tricou cu maneca scurta. Copacii au inverzit iar printre tufe se zaresc floricele de diferite culori si fluturasi jucausi.

Imagini de colorat cu Primavara pentru copii - in aceasta imagine oamenii au profitat de sosirea primaverii si de vremea frumoasa de afara si au iesit la plimbare. Pe cararea serpuita merg agale mama, tatal si copilul, o familie fericita. Din directia opusa, ceva mai grabit isi continua drumul un postas. Soarele straluceste pe cer. In cuibul de pe hornul casei sta asezata o barza, intoarsa de curand din Tarile Calde. Doua rate inoata pe lac, alte doua pisici stau asezate pe iarba. In copacul proaspat inverzit se poate zari cuibul unei pasari si leaganul agatat de o creanga mai groasa. In acest moment al zilei este gol, nu se da nimeni pe el, copiii sunt plecati la scoala sau la gradinita.

Niciun comentariu: