luni, 26 noiembrie 2012

Desene de colorat cu copii care se joaca iarna


Desene de colorat cu copii care se joaca iarna - Este iarna... Afara este frig, insa acesta nu este un motiv care sa o impiedice pe fetita noastra sa iasa din casa. Ea astepta de multa vreme sosirea iernii. Bucuroasa, s-a imbracat cat mai gros, cu cizme in picioare, geaca de iarna, caciula pe cap, manusi sa-si protejeze palmele de gerul de afara, si a tasnit la zapada. S-a apucat numaidecat sa construiasca un frumos om de zapada. Dupa ce a finalizat un bulgare imens, baza omului de zapada, a continuat cu realizarea unui bulgare mijlociu, iar al treilea bulgare putin mai mic, pe post de cap. Apoi a inceput sa-i dea viata omului de zapada, aranjandu-i frumos nasturii de la haina, nasturii in loc de ochi, morcovul in loc de nas, palaria pe cap, si jordita in mana.


Planse de colorat cu copii care se joaca - Este sarbatoarea Craciunului. Cu cateva minute inainte a trecut Mos Craciun si i-a lasat baiatului in ciorap un cadou. Insa nici nu plecase bine Mos Craciun, ca baiatul nerabdator a scos cadoul din ciorap si a gasit o jucarie minunata, exact asa cum isi dorea, un catel pe roti.


Imagini de colorat cu copii care se joaca iarna - Copiii s-au intors de la scoala. Acum sunt liberi si pot sa se joace. Cu o zi in urma au construit un minunat om de zapada. Astazi s-au gandit sa incerce altceva. Si-au lasat ghiozdanurile deoparte pe zapada si au inceput sa se dea cu sania. Doi iepurasi ii privesc cu atentie. In departare, printre brazi se zareste casuta lor. Acasa ii asteapta mama lor sa serveasca masa impreuna, putin ingrijorata ca copilasii ei intarzie.

Niciun comentariu: