duminică, 18 noiembrie 2012

Planse de colorat cu Toamna

Planse de colorat cu toamna de scos la imprimanta - In aceasta imagine sunt surprinsi copilasi harnici care planteaza puieti de brad iar langa ei un catelus cam suparat din cauza ploii care a inceput. O fetita mai norocoasa si-a deschis umbrela sa se protejeze de picaturile de apa care cad necontenit.

Planse de colorat cu anotimpul Toamna - pe parcursul anotimpului de toamna avem parte de privelisti superbe, peisajul se schimba foarte mult, se coloreaza in mai multe nuante, galben, portocaliu, rosu, caramiziu, insa o data cu venirea toamnei munca este in toi, pe langa adunatul recoltelor, o alta activitate pentru oamenii care au gradini este curatarea lor prin strangerea frunzelor care au cazut, cum este si cazul omului din imagine.

Planse de colorat cu toamna pentru copii - Aceasta este o imagine tipica anotimpului de toamna, vremea este ploioasa, vantul bate, insa aceste detalii nu ii opresc pe oameni sa-si desfasoare activitatea in continuare. O fetita cu bunicul ei au iesit la cules de ciuperci. Fetita mai mult il acompaniaza si foloseste umbrela pentru ca ploua destul de tare, insa pe bunic tinerea unei umbrele in mana l-ar impiedica in desfasurarea activitatatii sale si atunci a preferat sa-si continue treaba si fara umbrela, ca doar nu se sperie el de niste picaturi de ploaie. In apropierea celor doi, un tanar sta la pescuit, sperand ca poate are mai mult noroc pe timp de ploaie. Un alt tanar a iesit din casa si a pornit la drum, un stol de pasari intarziate zboara spre tarile calde iar un copil pare sa fie asteptat sa se dea pe leaganul legat de o creanga a unui copac batran, insa leaganul este gol, nici un copil nu se incumeta sa iasa pe o vreme asa ploioasa.

Niciun comentariu: