joi, 29 noiembrie 2012

Desene de colorat cu peisaje de Craciun


Desene de colorat cu peisaje de Craciun - Este iarna, este noapte... Copiii dorm in patuturile lor. Luna si stelele stralucesc pe cer. Este frig. Un strat gros de zapada a imbracat acoperisurile caselor. Este liniste... Toata lumea doarme mai putin doua pisici cocotate pe acoperis si o bufnita care sta de paza.


Planse de colorat cu peisaje de Craciun - Peisajul surprinde un moment in care Mos Craciun se pregateste sa intre intr-o casa cu copii si sa le aduca acestora cadouri. Pe gard o veverita priveste curioasa. In departare, la poalele muntilor, langa casuta se zaresc brazi impodobiti cu zapada.

Imagini de colorat cu peisaje de Craciun - Aceasta plansa este putin mai abstracta, il prezinta pe Mos Craciun in sania condusa de reni. In spate are un cadou imens, care simbolizeaza darurile ce le vor primi copilasii in ajunul Craciunului. Luna si stelele arata momentul in care vine Mosul, in timpul noptii, iar globul pamantesc semnifica faptul ca Mos Craciun face ocolul Pamantului in noaptea de ajun ca se le daruiasca cadouri tuturor copiilor din lume.

Niciun comentariu: