duminică, 25 noiembrie 2012

Planse de colorat cu decoratiuni de Craciun


Planse de colorat cu decoratiuni de Craciun pentru copii - Printre decoratiunile specifice Craciunului este nelipsita coronita de brad cu fundite, lumanarea si ingerasul.


Desene de colorat cu decoratiuni de Craciun - Alte decoratiuni folosite in perioada Craciunului sunt globurile. Acestea sunt diverse, pot sa aiba culori si modele diferite si sa fie fabricate din tot felul de materiale. Cele mai familiare sunt globurile de sticla. Insa acestea sunt foarte fragile. Pentru o familie care are copii mici sau animale de casa mai practice sunt globurile din plastic.


Imagini de colorat cu decoratiuni de Craciun - In aceasta plansa este surprins un moment dinaintea sarbatorii Craciunului, cand oamenii isi decoreaza casa. Tatal este preocupat sa agate de tavan o beteala de iarna frumos ornamentata, cu acadele, globuri, figurine si instalatie de pom cu luminite. Mama aseaza pe masa un obiect decorativ, o sanie cu crengute de brad si globuri. Fetita se joaca cu un om de zapada de plus, iar catelusul familiei ii priveste cu uimire.

Niciun comentariu: