luni, 19 noiembrie 2012

Desene de colorat cu iarna de scos la imprimanta

Desene de colorat cu Iarna - Dintre noi toti, copiii sunt cei care se bucura cel mai mult de venirea iernii. Pentru ei nu conteaza ca este frig, ei sunt fericiti si savureaza momentul din plin in timp ce se joaca in zapada, se bulgaresc sau construiesc un om de zapada. In imagine este surprins un peisaj tipic de iarna, cu ninsoare, brazi si dealuri inzapezite, un om de zapada construit de copilasi, frumos aranjat cu fular, nasturi, morcov in locul nasului si palarie pe cap, ce pare sa le zambeasca si sa le multumeasca copiilor care i-au dat viata, copilasi care acum sunt prinsi in alta activitate specifica iernii, bulgareala.

Desene de colorat cu anotimpul iarna - Daca pentru copii, anotimpul Iarna inseamna bucurie si joaca in zapada, pentru tineri, adulti, batrani, parinti sau bunici iarna inseamna si greutati. In oras traficul este ingreunat, soferii conduc cu viteza redusa si cu multa atentie sa nu accidenteze pe cineva, persoanele care circula pe trotuar sunt si ele atente la randul lor si merg cu grija sa nu alunece pe gheata.

Desene de colorat cu iarna gratuite pentru copii - Patinajul este o alta activitate tipica anotimpului de iarna de care ne bucuram. In plansa de mai sus il vedem pe ursuletul Winnie the Pooh, care este foarte fericit pentru ca o data cu venirea iernii, se poate bucura de una din activitatile sale preferate, patinajul. Imbracat gros, cu fular la gat pentru a se proteja de frigul specific iernii, Winnie patineaza vioi pe gheata lucioasa, cu patinele de lemn in picioare.

Niciun comentariu: